Bouwradio met WIFI en Internet

Bouwradio's, Bluetooth Speakers en WiFi Internet radio's: in elke situatie muziek!

Wil je tijdens het werken kunnen luisteren naar de radio? Kies dan één van onze bouwradio's! Wij beschikken van bouwradio's in diverse soorten en mate of je nu opzoekt bent naar een kleine of grote bouwradio. De beste kwaliteit in de categorie 

Nummer één in bouwradio's

Bij Bouwradioland.nl bieden wij jou de beste bouwradio's aan tegen de beste prijzen! Wij hebben een ruim assortiment aan bouwradio's van verschillende topmerken als, Perfectpro, Makita, Dewalt, Milwaukee, Bosch, Metabo, Festool en Panasonic.

Toch liever je eigen muziek bepalen? Kies dan voor een Bluetooth Radio  of een Bluetooth Speaker! De accuduur van onze bouwradio's kunnen bij volledig opgeladen accu vanaf 10 tot 65 uur mee. Lekker lang genieten van je favoriete zenders! De radio's worden geleverd in verschillende kleuren. Kies bij Bouwradioland voor radio's met of zonder laadfunctie, digitale radio ontvangst, aux-ingang, USB stroomingang of handsfree telefoonfunctie. Het kan allemaal bij bouwradioland! 

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 23

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 23

Wat is de beste bouwradio?

Welke bouwradio is het beste en wat betekenen al die termen?Je ziet het steeds vaker voorbij komen, een digitale radio met dab+ ontvangst. Ze stijgen in populariteit en ook radiozenders promoten DAB+. Maar wat is het precies? Wij leggen het kort en krachtig uit. Door de onderstaande artikel te lezen, weet je wat de beste bouwradio voor jou is. 

DAB+: Wat is het en wat kan je ermee?

Digital Audio Broadcasting is een Europees systeem dat sinds 1993  gedigitaliseerde radio-uitizendingen mogelijk maakt, als alternatief voor analoge radiosignalen. Dit kan je al snel via de computer, tablet of smatphone, maar ook via een DAB+ radio. De digitale radio, oftewel DAB+, is de opvolger van FM. Omdat deze radiozenders via een digitaal signaal worden verspreid, heb je geen last meer van storingen of ruis! Daarnaast worden er vaak ook meer radiozenders aangeboden dan op FM. Niet elke radio kan zomaar DAB+ ontvangen, daarom zijn er dus speciale DAB+ radio's te koop!

Wat kan je met de DAB+?

Met de DAB+ radio's kun je zowel digitale zenders als zenders van de FM-radio gratis via de ether ontvangen. Doordat de audiostroom wordt samengeperst, is de ontvangst zonder gekraak en is het geluid van betere kwaliteit dan bij de analoge radio. Wanneer je digitale radio ontvangt kun je tientallen volgens digitalradio.nl publieke en commerciële radiozenders ontvangen. Hieronder vallen zowel landelijke als regionale zenders. Het kiezen van deze zenders kan door middel van een alfabetisch overzicht. Dit betekent dat zenders niet langer op basis van frequenties gevonden moeten worden.

Lees meer over DAB+:

Bluetooth bouwradio: Wat is het en wat kan je ermee?

De bouwradio's met Bluetooth zorgen voor een draadloze verbinding tussen apparaten op korte afstand. Dankzij bluetooth kun je jouw eigen muziek luisteren op de bouwradio's. Er wordt namelijk verbinding gemaakt tussen een smartphone en de bouwradio. Niet elke radio kan zomaar via Bluetooth verbonden worden, daarom zijn er dus speciale Bluetooth radio's te koop! 

Een bouwradio met Bluetooth verbinding zorgt ervoor dat je eigen muziek kan luisteren door middel van een smartphone, laptop, tablet of mp4 apparaat. Natuurlijk kan je ervoor kiezen om Bluetooth speakers te nemen, maar als je toch radio willen kunnen luisteren? Dan is een radio met Bluetooth de beste keuze! Deze radio's bieden de mogelijkheid om zowel naar reguliere radiozenders te luisteren als naar muziek vanaf je eigen telefoon! Volledig draadloos, wel zo makkelijk.

Lees meer over de Bluetooth bouwradio:

Radio met USB/SD of gewoon simpel FM verbinding?

Wil jij je eigen muziek luisteren, maar niet afhankelijk zijn van Bluetooth? Kies dan voor een radio met een USB aansluiting of een SD-kaart aansluiting! Deze radio's bieden de mogelijkheid om direct vanaf een USB-stick muziek af te spelen. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om gewoon simpel radio te luisteren met FM verbinding.  

Natuurlijk zijn er ook radio's zonder allerlei extra's! De standaard FM radio's van de onderstaande merken doen gewoon wat ze zeggen: radio afspelen! 

Radio kopen met absolute zekerheid, dat doe je bij bouwradioland.nl!