Bluetooth speakers: Altijd je eigen muziek bij hebben en draadloos streamen? Dat kan met een Bluetooth Speaker!

Draadloos genieten van je muziek, waar dan ook? Een Bluetooth speaker geeft je die mogelijkheden, dankzij de ingebouwde accu en de draadloze Bluetooth verbinding. Kwaliteit speakers van verschillende merken zoals:

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

De perfecte Bluetooth-speakers. Dit is wat je moet weten.

Hoe fijn is het als je muziek kunt streamen vanaf je mobiele telefoon zodat je continu de beste en leukste muziek af kunt spelen. Onderstaande speakers kun je alleen gebruiken om je telefoon te verbinden met Bluetooth en zijn geen radiospelers. We geven je graag een uitgebreide uitleg over de verschillen om de keuze wat makkelijker te maken. We lichten de verschillende modellen graag even toe zodat je nieuwe Bluetooth speaker zo gevonden is!

  • Perfectpro Bluetooth-werkspeakers
  • Makita Bluetooth-speaker

Speaker met Li-ion accu voor een onwijs lange speelduur

Dan is de Perfectpro BP01 Bluepocket speaker waar je naar zoekt.  Deze Bluetooth speaker kun je verbinden via Bluetooth, maar ook het aansluiten van een MP3 speler is mogelijk. De grote ingebouwde accu zorgt ervoor dat je op 1 acculading wel 10 tot 14 uur muziek kunt luisteren. Ideaal!

Bluetooth speaker met laadfunctie, handsfree belfunctie en groot bereik

 Dan moet je Perfectpro Bleutube speaker eens bekijken. Je kunt makkelijk muziek streamen via Bluetooth die acht verschillende apparaten kan onthouden en ook muziek vanaf een MP3 speler afspeelt. Deze speaker heeft een nog grotere accu met een speelduur van 24 tot 30 uur. Geweldig!

Bluetooth-werkspeaker met IP65 norm en beschermend tegen regen en stof

Voor de werkzaamheden die buiten worden verricht wordt het aangeraden om een speaker te nemen met IP65 norm. De IP-codering op elektrische apparaten is een aanduiding voor de mate van beveiliging van de constructie van of elektronische apparaten. De Perfectpro Bluebull Bluetooth speaker voldoet aan die normering. Ook deze speaker heeft en krachtige Li-ion accu waarmee je minimaal 24 uur luisterplezier hebt. Naast al deze luxe heeft deze werkspeaker ook een USB ingang om je mobiele apparaten op te laden. 

Bekijk de verschillende Perfectpro Bluetooth speakers en kies je favoriet!

Makita Bluetooth-speakers

Op zoek naar een draagbare werkspeaker met Bluetooth, aux ingang en USB aansluiting? Dan is Makita DMR200 speaker met een fijne navigatie, lange speelduur van maar liefst 65 uur met een volle accu de juiste keuzen. Een volledig waterdichte Bluetooth speaker met handige handgreep

Bekijk de Makita werkspeaker

Op zoek naar een specifieke Bluetooth-speaker en staat de juiste er niet tussen?

Laat het ons weten via info@toolprof.nl en we zoeken graag met je mee zodat we de juiste speaker voor je kunnen bestellen! Bluetooth-speaker kopen met absolute zekerheid, dat doe je bij bouwradioland.nl!