Bluetooth Bouwradio

Bluetooth Bouwradio's: Draadloos muziek afspelen vanaf je telefoon? Dat kan met een Bluetooth Bouwradio!

Wil je zelf je favoriete muziek afspelen en kiezen wanneer je luistert naar de radio? Kies dan één van onze Bluetooth bouwradio's! Een bouwradio moet natuurlijk zorgen voor het perfecte geluid en altijd een geweldig bereik. De bouwradio’s van Bouwradioland.nl met Bluetooth bieden de mogelijkheid om een draadloze verbinding te maken met je telefoon, zodat je gemakkelijk muziek kan streamen! Wij hebben een groot assortiment van verschillende bouwradio’s met bluetooth van merken zoals:

Nummer één in bluetooth bouwradio's

Bij Bouwradioland.nl bieden wij jou de beste bluetooth bouwradio's aan tegen de beste prijzen waardoor je toch liever je eigen muziek kan bepalen en als nog perfect radio geluid? De accuduur van onze bouwradio's kunnen bij volledig opgeladen accu vanaf 6 tot 30 uur mee. Lekker lang genieten van je favoriete zenders! De radio's worden geleverd in verschillende kleuren. Kies bij Bouwradioland voor DAB+ radio's met of zonder laadfunctie, aux-ingang, USB stroomingang of handsfree telefoonfunctie. Het kan allemaal bij bouwradioland! 

5 Artikel(en)

5 Artikel(en)

De beste bouwradio met bluetooth kopen? Dit is wat je moet weten.

Dat kan vaak wat lastiger zijn omdat we ze hebben in verschillende modellen, afmetingen, kleuren en extra eigenschappen. Welke past dan eigenlijk het beste in je eigen situatie? We geven je graag een uitgebreide uitleg over de verschillen om de keuze wat makkelijker te maken. Binnen bluetooth radio zijn de mogelijkheden eindeloos en beschikken ze over verschillende aanvullende opties. We hebben er aantal even toegelicht om de keuze wat makkelijker te maken:

  • Compact maar krachtige bluetooth bouwradio
  • Robuuste bouwradio met bluetooth verbinding
  • Bescherming tegen regen en stof

Compacte en krachtige bouwradio met bluetooth streaming en dab plus

Wil je graag een klein, maar toch krachtig model? Er zijn twee modellen die aan deze eisen voldoen. Dit is de Perfectpro Soloworker Dab++ en Bouwradio. Ondanks dat het een meeneemformaat betreft beschikken beide radio's over een groot bereik en uitstekende geluidsniveaus waarbij de Digitube iets krachtiger is.

Lees meer over de Perfectpro Bluetooth radio’s

Een robuuste radio met bluetooth en vele andere luxe opties

Hoef je de radio niet continue te verplaatsen en ben je op zoek naar een iets grotere radio die op alle mogelijke plekken perfecte ontvangst biedt dan is de Perfectpro HF-1 "Handsfree" Bouwradio de juiste radio voor jou! De radio heeft een handige laadfunctie, je kunt ermee bellen, heeft digitale radio ontvangt, en nog veel meer! Voor grote werkplaatsen is een krachtige radiospeler perfect om ervoor te zorgen dat met een groot bereik iedereen radio kan luisteren.

Festool heeft 1 mooie en sterke bouwradio in zijn assortiment, namelijk de Festool Sysrock bouwradio. Het is een zeer veelzijdige bouwradio die van alle gemakken is voorzien zodat iedereen op de werkvloer van de muziek kan genieten. Compact en krachtige bouwradio met bluetooth verbinding zodat iedereen zijn muzieklijsten af kan spelen en je een eigen 'foute party ‘kunt starten en lekker door kunt werken.

Een radio die tegen een stootje kan.

Hiervoor is de Perfectpro Rockhart BT bouwradio uitermate geschikt. Deze radio heeft een high power speakersysteem van 2 maal 22,5 Watt en rubberen bescherming, perfect voor iedere werkomgeving!

Radio met IP65 norm en beschermend tegen regen en stof?

Voor de werkzaamheden die buiten worden verricht wordt het aangeraden om een bouwradio te nemen met IP65 norm. De IP-codering op elektrische apparaten is een aanduiding voor de mate van beveiliging van de constructie van of elektronische apparaten tegen eigen schade door gebruik in "vijandige omgevingen" en tegen eventueel gevaar voor de gebruiker.

Een aan te raden radio daarvoor is de Perfectpro Workstation 2 radio. Een mooie radio met veel functionaliteiten zoals bluetooth ontvanger, MP3 aansluiting, dab plus maar ook AM en FM ontvangst. Zo kun je op ieder moment switchen naar je favoriete zender of artiest!

Op zoek naar een specifieke Bluetooth radio en staat de juiste er niet tussen?

Laat het ons weten via info@toolprof.nl en we zoeken graag met je mee zodat we de juiste radio voor je kunnen bestellen! Radio kopen met absolute zekerheid, dat doe je bij bouwradioland.nl!