FM Radio

FM-bouwradio’s voor op de bouwplaats: Radio luisteren tijdens het werk?

Bijna alle bouwradio's beschikken over FM-ontvangst, dus is het lastig om in één overzicht te zien over welke specifieke eigenschappen de radio beschikt. Uiteraard willen wij jou bij deze keuze helpen en hebben we een aantal suggesties die we graag aan je voor willen leggen.

10 Artikel(en)

10 Artikel(en)

Hulp nodig bij het zoeken van de beste bouwradio? Dit is wat je moet weten.

Je bent op zoek naar een bouwradio voor op de werkplaats of gewoon lekker voor thuis om muziek te luisteren op de rustige zondagmiddag of tijdens het schoonmaken. Voor alle situaties heb je een bouwradio nodig die beschikt over een goede basis, namelijk een zuivere FM-online radio. We hebben er voldoende in ons assortiment, dus de keuze is reuze, maar daardoor natuurlijk niet makkelijker. We geven je graag een beknopte samenvatting, zodat je wellicht een goed beeld hebt welke je zoekt en je keuze iets makkelijker maakt! 

  • Gebruiksvriendelijke bouwradio voor je favoriete radiozenders
  • Robuuste radio met krachtig geluid
  • Een werfradio waar alle externe media
  • Een radiospeler met DAB-plus of een bouwradio met usb aansluiting

Gebruiksvriendelijke bouwradio voor je favoriete radiozenders

Op zoek naar handige radio met FM-ontvangst?

Dan is de Perfectpro mybox 2 de radio die goede kwaliteit levert tegen een scherpe prijs. De radio doet wat hij moet doen en dat is goede muziek leveren tijdens je werk. Naast goede FM-ontvangst kan deze bouwradio ook muziek afspelen via MP3. De radio werkt op batterijen en netstroom zodat je op een werkdag nooit zonder muziek komt te zitten. Kies voor de FM-radio of je eigen muzieklijst op je MP3 en je kunt lekker aan de slag.

Robuuste radio met krachtig geluid

Wanneer je een bouwradio zoekt voor op de bouwplaats is een radio die tegen een stootje kan toch wel erg handig. We hebben een paar sterke modellen voor je!

Krachtige bouwradio met handig beschermingsschild?

Dan moet je de Perfectpro Workman 2 radio eens bekijken. De radio heeft zuivere FM-ontvangst en de mogelijkheid om muziek te luisteren via je MP3. De krachtige big magneet speakers zorgen ervoor dat heel je bouwplaats mee kan genieten van de leukste muziek! En door het beschermingsschild kan de radio aardig wat klappen opvangen. Handig!

De stoere radio met robuust uiterlijk en stevige bescherming?

Dat is de Perfectpro Rockhart bouwradio. Deze radio kun je makkelijk met je steekwagen verplaatsen en biedt de mogelijkheid om er ook nog ander gereedschap en koffers op te zetten. Door de beschermingshoes zal de radio niet beschadigen en ben je verzekerd van een sterke radio met krachtige speakers en verschillende aux aansluitingen.

Of op zoek naar een radio met 4 speakers met maar liefst 26 Watt?

Is het belangrijk dat de radio een grote ruimte muzikaal opvult? Dan moet je de Bosch GML 50 radio hebben. De radio heeft de beste bescherming tegen vallen en het geluidsniveau of muziekzender kun je van afstand wijzigen door de handige afstandsbediening. Een lekkere veelzijdige radio met veel opties!

Een werfradio waar alle externe media

Op zoek naar een Milwaukee radio met FM en alle aux aansluitingen?

Dan is de Milwaukee M18RC een mooie aanvulling op elk gewenst moment. Het geluid kun je aanpassen aan de omgeving en door de verschillende aux aansluitingen zoals MP3, USB en bluetooth ontvanger kun je ook zelf bepalen wat voor soort muziek je op dat moment wilt luisteren. Een sterke en krachtige radio met uitstekende kwaliteit.

Een radio die je ook kunt verbinden met Wi-Fi?

Bekijk de Perfectpro Audisse Shirudo internet radio die naast alle opties zoals dab plus, MP3 aansluiting, bluetooth streaming ook de mogelijkheid biedt om muziek te luisteren via een Wi-Fi verbinding! Een zeer veelzijdige radio met krachtig geluid!

Een radiospeler met DAB + of een bouwradio met usb aansluiting

Op zoek naar een bouwradio met zuivere digitale radio-ontvangst?

Door het uitgebreide aanbod bouwradio’s op bouwradioland vind je gegarandeerd de beste bouwradio die je nodig hebt. Een bouwradio met DAB+ is tegenwoordig erg populair en hiervan komen er steeds meer op de markt. Ben je benieuwd welke bouwradio’s dit zijn? Bekijk dan hier het aanbod radio met dab plus!

Of een radio met USB-aansluiting?

Zoek je een bouwradio waarbij je middels een usb aansluiting je eigen muziek kunt luisteren? De bouwradio met usb aansluiting kan daarin je beste vriend worden. Bekijk het aanbod radio's met usb!

Bouwradio voor iedere situatie, als cadeau of voor eigen gebruik, je vindt hem bij bouwradioland!

Laat het ons weten via info@toolprof.nl  en we zoeken graag met je mee zodat we de juiste speaker voor je kunnen bestellen! Bluetooth speaker kopen met absolute zekerheid, dat doe je bij bouwradioland.nl!