WiFi Internet Bouwradio

Bouwradio's met Wifi: luister naar duizenden radiozenders over de hele wereld!

De nieuwste innovatie op gebied van bouwradio's. Doormiddel van het gebruik van Wifi heb je beschikking over duizenden radiozenders over de hele wereld. Zo luister je tijdens je vakantie in het buitenland naar je favoriete Nederlandse radiostation.

De bouwradio's beschikken over een uitstekende geluidskwaliteit. Even geen Wifi netwerken in de buurt? Geen probleem!
Naast Wifi ontvangst beschikken deze radio's ook over FM, DAB+ ontvangst, Bluetooth, AUX en USB-stick mogelijkheid.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Op zoek naar een radio Wifi Internet radio? Dit moet je weten

Een internetradio of ook wel bekend als een webradio wordt een uitzending van geluid bedoeld waarbij het transportmedium het internet is. Tegenwoordig zijn er veel radiozenders die alleen via internet uitzenden. Veel grotere (en kleinere) radiostations zenden behalve via de ether tegenwoordig ook via internet uit. Voor jou betekent dit dat je overal kan luisteren naar je favoriete radiozender ookal ben je in het buitenland. Let op want hiervoor is wel internet vereist.

Voordelen van de internet radio

  • Het is draadloos
  • Geen geruis
  • Enorm uitgebreide keuze uit radiostations

Netwerkmuziekspeler

Een van de oplossingen van de internetradio ook wel netwerkmuziekspeler genoemd is dat je hem kan aansluiten op een draadloze router (Wireless). De router is verbonden met een thuisnetwerk of computer. Via de draadloze verbinding kan de internet radio toegang krijgen tot de muziekcollectie van u als gebruiker op de computer, maar ook kan deze toegang krijgen tot internetradiostations en online muziekdiensten

Perfectpro Audisse Netbox Internetradio DAB+ Spotify Connect

Voor de perfecte radio voor zowel binnen als buitenshuis, thuis of in je vrije tijd heeft Perfectpro deze veelzijdige internet radio op de markt gebracht. Je kunt kiezen om muziek te luisteren middels Dab+, USB, bluetooth, MP3 of verbindt hem met Spotify door de handige aanwezige internetverbinding. Ook de handfree functie om te bellen en de laadfuntie om je mobiele apparaat op te laden mogelijk natuurlijk niet ontbreken. Deze radio heeft werkelijk alles!

Deze functionele bouwradio van Perfectpro kun je altijd en overal gebruiken. Je kunt hem makkelijk koppelen middels Wi-Fi, maar ook als er geen Wi-Fi beschikbaar is, kun je radio luisteren via DAB+ of FM. De radio heeft ook Spotify Connect en is voorzien van een UNDOK app bediening.

De ideale radio

Ben je als vakman op zoek naar de ideale radio dan is deze bij deze gevonden. Met deze veelzijdige radio kunt je muziek luisteren op iedere mogelijk manier. Via Wi-Fi, Bluetooth, MP3, USB en zelfs Spotify Connect! Alles is mogelijk!

De beste Internet radio vind je bij bouwradioland!

Laat het ons weten via info@toolprof.nl  en we zoeken graag met je mee zodat we de juiste speaker voor je kunnen bestellen! Internet radio kopen met absolute zekerheid, dat doe je bij bouwradioland.nl!