Alle A merken voor de beste bouwradio!

Het aanbod bouwradio’s is eindeloos en er zijn heel wat verschillende radio’s qua grootte, kwaliteit en gewicht. Kies je favoriete merk om je keuze makkelijker te maken. Bekijk alle A merken en vind de bouwradio die het beste bij je past, keuze genoeg! Bekijk het totale overzicht aan radiospelers welke je nog kunt filteren op:

  • Prijs
  • Specifiek merk
  • Kleur
  • Accuduur

Nummer één in bouwradio's

Bij Bouwradioland.nl bieden wij jou de beste bouwradio's aan tegen de beste prijzen! Wij hebben een ruim assortiment aan bouwradio's van verschillende topmerken als, Perfectpro, MakitaDewaltMilwaukeeBoschMetaboFestool en Panasonic.

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 26

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 26

Hulp nodig bij het vinden van de juiste bouwradio?

Er zijn verschillende aanbieders van bouwradio’s en ieder heeft zijn eigen unieke producteigenschappen waardoor het lastig kiezen wordt. Hieronder worden de verschillende merken kort toegelicht zodat je weer een stap verder bent richting de perfecte bouwradio die het beste bij jou en je situatie past.

Bosch Bouwradio

Een bouwradio van Bosch staat voor kwaliteit en robuuste uitstraling. Wil je een radio die krachtig geluid produceert dan zijn de producten van Bosch een absolute aanrader. Bekijk de populaire Bosch GML serie. Bosch heeft een mooie en krachtige serie in zijn assortiment. Een krachtige FM radio vind je bij de Bosch GML soundboxx bouwradio waaraan je ook je MP3 speler kunt aansluiten.

De Bosch radio met nog meer aux aansluitingen? Die vind je met de Bosch GML 20 bouwradio en de Bosch GML 50 radio. Beide voorzien van een krachtige speaker en USB, MP3 en aux aansluitingen heeft om ook externe muziek af te spelen. De GML50 uitvoering heeft daarnaast nog een geïntegreerde acculader en afstandsbediening.

Makita radio

Makita bouwradio biedt verschillende soorten bouwradio’s voor iedereen. Een compacte bouwradio om dicht bij je te houden of juist een robuuste bouwradio die voldoet aan de laatste technologieën voor het aansluiten van je IPod of smartphone.

De Makita bouwradio met uitstekende AM en FM ontvangst en makkelijke bediening? Dat is de Makita DMR107 radio. Een compacte radio die je door de hendel bovenop makkelijk kunt vervoeren. Ook kun je een MP3 aansluiten en je favoriete muziek opzetten via het grote verlichte LCD display. De meeste radio's van Makita worden zonder accu geleverd. Uiteraard is er voor ieder type radio de juiste Makita accu te vinden. We hebben ze voor je!

Metabo Bouwradio

Een Metabo radio staat voor eenvoud, maar kwaliteit. De bouwradio’s beschikken over de basisopties en de mogelijkheid om je MP3 aan te sluiten middels de aux. Aansluiting. Verder bieden ze gegarandeerd kwaliteit en is het een perfect product voor de muziekliefhebber.

Milwaukee Bouwradio

Voor wie op zoek is naar de voorloper op de technologie is bij een Milwaukee radio aan het juiste adres. Alle radio’s kunnen aangesloten worden op een MP3/MP4 of smartphone zodat je altijd en overal kunt kiezen voor een radiozender of je eigen muzieklijst.

Naast FM radio ook een IPhone radio? Bekijk de Milwaukee C12 JSR0 radio met apart vak waarin je een smartphone kunt aansluiten en deze ook direct mooi droog blijft mocht het gaan regenen. Daarnaast is het een krachtige en sterke FM/AM radio, perfect voor iedere bouwplaats. Milwaukee biedt ook een complete bouwradio met bluetooth ontvanger. Dat is de Milwaukee M18RC0 radio die je naast de MP3, USB, IPhone aansluiting ook kunt koppelen via bluetooth. De radio produceert een zeer krachtig geluid van 40 Watt en biedt goede bescherming in iedere situatie.

Perfectpro bouwradio

De grootste aanbieder met een zeer groot assortiment wat de keuze uiteraard ook weer moeilijker maakt zijn de radiospelers van Perfectpro. Je kunt kiezen voor de meeste compacte bouwradio’s die bestaan uit eenvoud zoals de Perfectpro Mybox of juiste een grote en robuuste bouwradio die tegen een stootje kan zoals de Perfectpro Rockhart.

Wanneer je op zoek bent naar een bouwradio met een mooi design en naast de basisopties beschikt over een aux. aansluiting voor MP3 moet even kijken naar de Perfectpro Toughbox. Of juist de radio die over alle bedenkbare toepassingen beschikt? Dan is de Perfectpro HF-1 "Handsfree" een absolute musthave.

Iedere radio is uniek, dus neem de tijd om ze rustig te bekijken zodat je er vanzelf achter komt welke je persoonlijke voorkeur heeft.

DeWalt bouwradio

Ze ontwerpen bouwradio’s die gemakkelijk tegen een stootje kunnen en kwaliteit leveren. Dat is een Dewalt bouwradio. Enige verschil is dat de een beschikt over de basisopties en de andere de mogelijkheid biedt om een USB of MP3 aan te sluiten voor externe muziek. Wanneer je op zoek bent naar een radio die je enkel wilt verbinden met je mobiele telefoon om je eigen muziek af te spelen moet je de Dewalt DCR006 XJ XR bluetoothspeaker bekijken. Een leuke, kleine en lichte radio met perfecte bluetooth ontvanger.

Dewalt DAB + radio met digitale radio ontvangst? 

Daarvoor heeft Dewalt de robuuste Dewalt DCR017 radio met DAB+, USB, MP3 aansluiting en beschermingskooi.

Festool bouwradio

Naast geweldige boormachines, gereedschap etc. heeft Festool ook een aantal mooie Festool radio's. De Festool BR10 sysrock bouwradio is perfect voor degene die behoefte heeft aan bluetooth streaming en een groot luister bereik. Naast de bluetooth interface kun je met deze radio ook handsfree bellen. Een groot bereik wordt behaald door de neodymium speaker van 10 Watt en is het een lekkere lichte / compacte radio!

Liever een radio dat ook beschikt over DAB +? Dan moet je de Festool BR10 D sysrock radio hebben. Met deze bouwradio is eigenlijk alles mogelijk. Altijd heldere, zuivere ontvangt met een krachtig geluid. Dat kan met Festool!

Op zoek naar een specifieke merk bouwradio en staat de juiste er niet tussen?

Laat het ons weten via info@toolprof.nl en we zoeken graag met je mee zodat we de juiste radio voor je kunnen bestellen! Radio kopen met absolute zekerheid, dat doe je bij bouwradioland.nl!