Banner Bosch

Bosch bouwradio’s

Bosch is een Duits bedrijf dat is opgericht in 1886. Bosch Professional richt zich op gereedschap voor de vakman en industrie. Het bedrijf produceert robuuste krachtige bouwradio’s die een grote bouwplaats kunnen voorzien van muziek.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Hoe vind je jouw ideale bouwradio van Bosch?

Om je wegwijs te maken in de verschillende bouwradio’s van Bosch zullen de verschillende modellen en accessoires kort worden besproken.

Bosch GML20

De Bosch GML20 bouwradio staat garant voor een stevig design met een krachtig geluid door zijn vermogen van maar liefst 26 Watt. Daarnaast heeft het aansluitingen voor USB, SD en een AUX. Deze werfradio beschikt over FM ontvangst met RDS zenderinformatie. Bij een volledig opgeladen accu gaat deze radio één werkdag mee. Deze Bosch radio is uitermate geschikt voor grotere bouwplaatsen.

Bosch PowerBox 360 GML50 Deluxe

Ook deze bouwradio is uitermate geschikt voor grotere bouwplaatsen. De Bosch PowerBox 360 GML50 Deluxe beschikt namelijk over een geïntegreerde sub woofer en vier speakers die goed zijn voor een vermogen van 26 Watt. Deze FM-radio beschikt over een SD, USB en AUX-ingang. Tevens wordt deze bouwradio geleverd met een handige afstandsbediening. Bij deze radio weet je zeker dat hij tegen een stootje kan!

Bosch GML SoundBoxx

Liever een iets compactere bouwradio dan de vorige twee modellen? Dan hebben wij de Bosch GML SoundBoxx in het assortiment. Door zijn afmetingen is hij eenvoudig te vervoeren. Luister radio via de FM/AM-functie of naar je eigen muziek via de AUX-functie.

Bosch Accu

Wil jij langer genieten van muziek uit je Bosch bouwradio? Dan hebben wij de Bosch accu 18V 4,0 Ah. Deze accu is compatibel voor alle machines van deze voltklasse. Tevens heeft deze accu tot 65 % langere looptijd dan de 3,0 AH accu.