Makita banner

Makita bouwradio's

Makita is een Japans bedrijf dat is opgericht in 1915. Het merk wordt door veel vakmensen geroemd om de kwaliteit van zijn producten. Makita produceert bouwradio’s die allemaal dezelfde kenmerkende kleur hebben. 

8 Artikel(en)

8 Artikel(en)

Hoe vind je jouw ideale bouwradio van Makita?

Makita heeft bouwradio’s in het assortiment met verschillende functies en verschillende afmetingen. Hieronder worden de verschillende functies en uitvoeringen kort besproken.

Makita bouwradio met DAB+ ontvangst?

Wil jij radio luisteren met een uitstekend geluidskwaliteit? De Makita DMR110 is dan een uitstekende keuze. Door middel van DAB+ ontvangst heb je een goede en zuivere ontvangst. Daarnaast bevat deze werfradio een AUX-verbinding, waardoor je kan luisteren naar je eigen muziek via een iPod of MP3.

Makita bouwradio’s met FM-functie

Op zoek naar een bouwradio van Makita die FM-functie heeft? Bekijk dan eens de de Makita DMR107 of de Makita DMR108. Liever een compacte bouwradio? Dan is de Makita STEXMR051 een goede optie. Ideaal voor in de keet tijdens de pauze.

Een Makita bouwradio met Bluetooth-functie?

Dan is de Makita DMR108 de bouwradio die je zoekt. Naast de FM-functie bevat deze radio namelijk ook een Bluetooth-functie. Zo luister je een volle werkdag naar je eigen muziek. Voor een lege smartphone hoef je niet bang te zijn, deze is namelijk op te laden via de handige USB-aansluiting.

Makita speaker met Bluetooth-functie

Ben je op zoek naar een speaker die jou muziek afspeelt van bijvoorbeeld jou telefoon? Dan hebben wij de Makita Makita DMR200 Bluetooth Speaker. Door middel van bluetooth technologie speel jij al je muziek af van bijvoorbeeld je smartphone. Volledig opgeladen ben je zo’n 65 uur voorzien van muziek.

Een bouwradio van Makita met laadfunctie?

Wil jij een bouwradio van Makita met een oplaadfunctie? Dan ben je bij de Makita DMR108 aan het goede adres. Het grote voordeel aan deze  bouwradio met laadfunctie is dat je niet persé bij een stroompunt dient te zitten om muziek te kunnen luisteren. De accu wordt namelijk opgeladen als je deze in het stopcontact hebt gestoken.

Makita accu’s en opladers

Ben je op zoek naar accu’s en opladers voor je Makita bouwradio? Dan hebben we de volgende accu’s in ons assortiment: Makita accu BL1430, Makita accu BL1850B en Makita Accu BL1850B. Laad je je bouwradio liever op via een netstroomadapter? Dan heb je de Makita Adapter AC nodig.