Logo Milwaukee

Milwaukee bouwradio's

Milwaukee is een Amerikaans bedrijf dat is opgericht in 1924. Het is een fabrikant en leverancier van heavy-duty elektrische gereedschappen en toebehoren. Het bedrijf heeft ook een viertal bouwradio’s in het assortiment.

4 Artikel(en)

4 Artikel(en)

Hoe vind je jouw ideale bouwradio van Milwaukee?

Milwaukee heeft vier bouwradio’s in zijn assortiment. Elk model zal hieronder kort worden toegelicht. Zo wordt helder welk model het beste past bij je wensen en eisen.

Milwaukee M18RC0

De Milwaukee M18RC0 bouwradio heeft een ingebouwde lader voor het snel en gemakkelijk laden van iedere Milwaukee® M18™ accu. Daarnaast bevat deze bouwradio over een FM-functie, USB stroomingang en AUX-aansluiting.  Ook is het mogelijk om je eigen muziek via een smartphone te streamen via bluetooth. Het vermogen van de speakers van deze werfradio is 40 Watt.

Milwaukee C12 JSR-0

Op zoek naar een compacte bouwradio die ondanks zijn formaat tegen een stootje kan? Dan ben je op zoek naar de Milwaukee C12 JSR-0. Deze radio heeft een FM-functie en AUX-ingang. Wanneer de accu volledig is opgeladen gaat deze bouwradio 6 tot 8 uur mee.

Milwaukee M18 JSR0

De Milwaukee M18 JSR0 is voorzien van een FM-functie. Opgeladen gaat deze bouwradio zo’n 10 à 12 uur mee. Tevens is er een weerbestendige ruimte voorzien, hierdoor is je mobiele apparatuur beschermt tegen bijvoorbeeld regen.

Milwaukee M18 JSR DAB+

Vindt jij de Milwaukee M18 JSR0 een mooie radio, maar ben je opzoek naar het beste geluid? Dan dien je zeker eens te kijken naar de Milwaukee M18 JSR DAB+. Deze heeft hetzelfde design maar meer opties. Zo bevat deze werfradio over een AUX-functie en DAB+ ontvangst.