PerfectPro Logo

Perfectpro bouwradio's

Binnen het assortiment van Perfectpro zijn de mogelijkheden eindeloos. Of je nu op zoek bent naar een Perfectpro bouwradio met DAB+ ontvangst, of juist naar een Wi-Fi internet radio van dit merk. Wij hebben een grote verscheidenheid aan bouwradio’s van Perfectpro met verschillende opties. Sinds 2004 produceert Perfectpro werkradio’s die speciaal bedoeld zijn voor de vakman.

Alle bouwradio’s van Perfectpro worden ontwikkeld en getest in Europa. Dit resulteert in hoogwaardige designs en geluid. Tevens zijn de werkradio’s van Perfectpro TÜV en GS gecertificeerd. Dit betekent dat alle componenten die gebruikt zijn tijdens de productie van de bouwradio’s voldoen aan alle gestelde normen. Wat je ook doet, met een Perfectpro bouwradio zit je altijd goed!

8 Artikel(en)

8 Artikel(en)

Hoe vind je de juiste bouwradio van Perfectpro?

Perfectpro biedt ontzettend veel verschillende bouwradio’s aan. We kunnen het ons voorstellen dat een keuze maken geen makkelijk karwei is. Om je hierbij te helpen, hebben we enkele suggesties met verscheidene functies opgesomd, om de keuze eenvoudiger te maken.

Perfectpro bouwradio’s met FM-functie?

Veel bouwradio’s van Perfectpro beschikken over een  FM-functie. FM is de voorganger van bouwradio’s met DAB+ ontvangst. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Perfectpro Workman 2 of de meer compacte Perfectpro MyTube. Op zoek naar een grote robuuste bouwradio die een grote werf van muziek voorziet? Dan hebben wij de Perfectpro Rockhart BT.

Perfectpro bouwradio’s met DAB+ ontvangst

DAB+ is de opvolger van FM-ontvangst. Sinds 1 september 2013 zijn commerciële zenders in Nederland via DAB+ te beluisteren, de meeste regionale radiozenders volgde in mei 2015. DAB+ onderscheidt zich van FM door een hogere geluidskwaliteit.

Zoek je een compacte bouwradio met deze functie? Bekijk dan eens de Perfectpro Soloworker DAB+ of de Perfectpro DigiTube DAB+. Deze zijn geschikt voor het beluisteren van muziek in een kleinere ruimte.

Muziek luisteren met een groter geluidsbereik? Bekijk dan eens de Perfectpro Handsfree 2 DAB+ of de Perfectpro Teamplayer DAB+.

Zoek je naar een bouwradio met het grootste geluidsbereik?  Dan zijn de Perfectpro Rockbull DAB+ of de Perfectpro Rockhart BT wat je zoekt!

Alle bouwradio’s van Perfectpro met DAB+ ontvangst zijn hier te vinden.

Perfectpro bouwradio’s met Bluetooth-functie

Op zoek naar een werfradio van Perfectpro met Bluetooth-functie heeft? Bekijk dan deze categorie. Door middel van Bluetooth is het mogelijk om je eigen playlist af te spelen op de bouwradio. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Perfectpro Rockbox 2 of naar de Perfectpro Teamplayer.

De bouwradio’s van Perfectpro met Bluetooth-functie vindt je hier.

Een Perfectpro bouwradio met USB- en SD aansluiting?

Veel mensen zijn op zoek naar een bouwradio waarop ze hun eigen muziek kunnen afspelen door middel van een USB-stick of SD-kaart. Perfectpro heeft daarom verschillende modellen bouwradio’s die deze functie hebben. Bouwradioland heeft  bijvoorbeeld de Perfectpro USBBox 2, een opvallende witte bouwradio met deze functie. Liever een bouwradio met groot geluidsbereik?  Dan kan je eens een kijkje nemen bij de Perfectpro Rockhart.

Al de bouwradio’s van Perfectpro met USB- en SD aansluiting  zijn hier te vinden.

WiFi Internet radio van PerfectPro?

Op zoek naar een bouwradio met de nieuwste innovatie? Dan zit je met een WiFi internet radio van Perfectpro goed. WiFi is vandaag de dag overal beschikbaar. Je hebt de beschikking over duizenden radiozenders met een uitstekende geluidskwaliteit. Op Bouwradioland.nl vindt je drie Perfectpro WiFi internet radio’s: Perfectpro Audisse Shirudo, Perfectpro Audisse Shokunin en Perfectpro Audisse Netbox.

Met één van deze bouwradio’s ben je gegarandeerd mee met de nieuwste trend.

Perfectpro Speakers met Bluetooth-functie

Ben je op zoek naar een speaker die jou muziek afspeelt van bijvoorbeeld jou telefoon? Dan hebben wij de Perfectpro Bluetooth speakers. Door middel van bluetooth technologie speel jij al je muziek af van bijvoorbeeld je smartphone.  Kijk eens naar de Perfectpro Bluepocket, de Perfectpro Bluetube. Wil jij een groot geluidbereik? Dan is de Perfectpro Bluebull het bekijken waard.

Een bouwradio van Perfectpro met laadfunctie?

Soms mist een stroompunt op een bepaalde werf en is het dus niet mogelijk om je bouwradio aan te sluiten via netstroom. De oplossing is een bouwradio van Perfectpro met oplaadfunctie. Je vindt deze bouwradio’s hier. De accuduur van de Perfectpro bouwradio’s met laadfunctie varieert van minimaal 6 uur tot maximaal 30 uur.