DeWalt banner

DeWalt bouwradio's

DeWalt is sinds 1960 een dochteronderneming van Stanley Black & Decker. De bouwradio’s en accessoires van dit merk zijn dan ook in de typische geel/zwarte kleuren van het merk. Deze robuuste bouwradio’s zijn zo gemaakt dat ze tegen een stootje kunnen! Heb jij al een keuze kunnen maken in het assortiment van DeWalt?

3 Artikel(en)

3 Artikel(en)

Hoe vind je jouw ideale bouwradio van DeWalt?

DeWalt heeft verschillende bouwradio’s in het assortiment met verschillende functies en verschillende afmetingen. Hieronder worden de verschillende functies en uitvoeringen kort besproken. Zo kan jij snel een keuze maken.

DeWalt bouwradio’s met DAB+ ontvangst

Met de DeWalt DCR027 of de DeWalt DWST1-75659  haal je een radio in huis die het beste geluid  kan ontvangen. Doordat deze bouwradio’s DAB+ ontvangst hebben. De DWST1-75659 heeft daarnaast een bijzonder design, waardoor je hem overal kunt wegleggen. Daarnaast is dit model voorzien van Bluetooth en USB- en AUX-aansluiting.

DeWalt bouwradio met FM-functie

Op zoek naar een bouwradio van DeWalt die een FM-functie heeft? Bekijk dan eens de DeWalt DCR019. Deze compacte bouwradio van DeWalt kan je makkelijk overal heen vervoeren. Daarnaast beschikt deze radio over een USB- en AUX aansluiting. Hierdoor is luisteren naar je eigen muziek een optie. Ook de DeWalt DCR027 of de DeWalt DWST1-75659 bevatten een FM-functie.

Een DeWalt bouwradio met Bluetooth-functie?

Dan kan je eens kijken naar de DeWalt DCR027 of de DeWalt DWST1-75659  bouwradio. Naast de FM-functie en DAB+ ontvangst bevatten deze werfradio’s  namelijk ook een Bluetooth-functie. Zo luister je een volle werkdag naar je eigen muziek.

DeWalt speaker met Bluetooth-functie

Wil jij je muziek afspelen op een speaker door middel van Bluetooth.  Dan hebben wij de DeWalt DCR006-XJ XR. Door middel van bluetooth technologie speel jij al je muziek af van bijvoorbeeld je smartphone. Deze speaker is ook voorzien van een AUX-aansluiting.  Je kan deze compacte bluetoothspeaker overal mee naar toe nemen.

DeWalt accessoires

Wil jij je DeWalt bouwradio uitbreiden met een bluetooth-functie? Dan hebben wij hiervoor de DeWalt Bluetooth adapter DCR002-XJ. Door middel van de AUX-verbinding kan je muziek streamen met je smartphone naar de werfradio.  Daarnaast hebben wij de DeWalt DCB127 accu. Deze is compatibel voor alle DeWalt 10,8 Volt XR producten. Deze accu is op te laden via de DeWalt Acculader DCB115-QW XR. Binnen 60 minuten laad deze een 10,8 volt, 14,4 volt en 18 volt schuifaccu op.